Posted on Hozzászólás most!

Ásványok tisztítása, töltése,használata

Ásványok tisztítása, töltése,használata

 

Mit kell tenni, ha Te is tulajdonosa lettél egy energiával telt csodának?

Az ásványok tudatos használata fontos az elérni kívánt hatás érdekében!

Amikor először kézbe vesszük a saját ásványunkat fontos az alapos tisztítás!

Mint már azt tudjátok az ásványok rezgéseiken keresztül hatnak ránk, felveszik a mi sejtrezgéseinket.

Az előállítás során így már felvették a készítő energiáit. Nekünk új tulajdonosoknak nincs szükségünk mások energiáira! Hiába csak kis ideig értek hozzá.

Az ásványok működésbe léptek!

Minden ásványnak szüksége van a tisztításra, töltésre. Úgy a marokkőnek, ékszernek, autós dísznek stb. Mindennek!

Tisztítás:

Mindenképpen tegyük még használat előtt folyó hideg víz alá. Ez lehet pár másodperc vagy szűrőbe téve pár perc. Tudat alatt érezni fogjátok, mennyi időre van szükség! Arra kell vigyázni, hogy a porózus köveket (lápisz lazuli, malachit, türkiz pl.) ne tartsuk negyed óránál tovább víz alatt.

Sokan érdeklődtök a sóról. Közvetlen sóval érintkezniük tilos! A sónak maró hatása van, ami felületi és szerkezeti károkat tud okozni!

Füstölő: gyújtsd meg a füstölőpálcát (levendula, tömjén, szantál) tedd mellé az ásványt, majd a füstöt fújd néhányszor rá vagy tartsd a füstbe.

(Én vízzel tisztítok!)

 

Itt szeretném megjegyezni, hogy huzamosabb ideig használt ásványt nem ajándékozunk el! Soha! Hosszabb idő alatt már az ásvány annyi energiát tárol, amit nem tudunk semmilyen tisztítással eltávolítani! Számos esetet tudnék mesélni arról, hogy akik ezzel nem voltak tisztában és használt ásványt kezdtek sajátjukként használni milyen rossz dolgokat tapasztaltak!

Ha egyszer egy ásvány a miénk lesz, azt már csak mi használhatjuk!

Tisztítás után már dolgozhatunk ékszereinkkel, marokköveinkkel!

Az ásványok használat közben kimerülnek. Nekik is szükségük van új energiákkal, hogy ismét nagy erőkkel tudjanak dolgozni!

 

Töltés:

Telihold!!

Olvasni sok helyen, hogy napfénynél is lehet tölteni. Csak azt felejtik el, hogy több ásvány tönkre is megy a nap hatására. Az ametiszt pl. fel is tud robbanni.

Én mindig azt mondom, csak egyszerűen nézzük minek is van nagyobb ereje. Napnak vagy a holdnak?

Minek hatására tudunk mi is változni. Amikor telihold van, sokunk nem tud aludni, fáj a fejünk. Egyszerűen érezzük a hatalmas energiákat, míg a naptól ezt nem tapasztaljuk. Sokkal nagyobb energiák vonulnak át ezeken a napokon, mint bármikor máskor. Ilyenkor töltjük az ásványokat.

Előtte tisztítani kell és egész estére kitenni az ablakba! Én belülre szoktam tenni nem a külső párkányra.

Szintén sokan kérdezitek, hogy mi van akkor, ha felhős az ég! Semmi baj! Gondoljunk csak bele-, aki ahogy írtam már érzékeny a teliholdra és fáj a feje, nem tud aludni – akkor is fáj, ha felhő van az égen. A telihold csodálatos energiái mindenen áthatolnak.

Minden hónapban van telihold! Ha úgy érezzük, hogy sok ez az egy hónap akkor újholdnál is tölthetünk!

 

Viselés:

A karkötőt mindig bal kézen viseljük! Bal kéz energia felvétel, jobb kéz energia leadás!

Sokan akkor jöttek rá milyen más, nagyobb energiákkal tudnak dolgozni, amikor rádöbbentek, hogy nem megfelelően viselik a karkötőt. Vannak kivételes esetek. Többnyire pl.: az energiát átadva gyógyító személyek. Többüknél azt tapasztaltuk, hogy a karkötő lerobban a balkézről és jobbon használva működik! Ez viszont ritka eset!

Marokkövet minél többet fogdossuk a kezünkben!

Éjszaka az ékszereket ne viseljük! Olyankor pihenni kell! Hiszen ha rajtunk vannak, az energiák folyamatosan dolgoznak és így alvászavart tud okozni. Kivéve, ha az ásvány alvászavart akar orvosolni. Ilyenkor azt javaslom, teszteljük! Napközben legyen rajtatok, éjszakára vegyétek le! Ezt 4 napig. Ez után próbáljátok ki, hogy 4 napig éjszaka is rajtatok van, de napközben kis pihenőt kell tartani. Nem viselni az ékszert! Így már látni fogjátok, hogy Nektek melyik viselési forma segítette az alvást.

Amikor először találkozunk, az ásványainkkal tapasztalhatunk fejfájást, kézzsibbadást! Nem kell megijedni! Ez azért van, mert hírtelen új és nagy energiákkal találkozunk. Hozzá kell szokni! Pár napig fog csak tartani. Viseljétek az ékszert egy órán keresztül majd pár óráig ne. Így ismételjétek pár napig!

Bármilyen kérdésetek van, hívjatok, írjatok nyugodtan!

Hádinger Andrea(Anda)

(kristálygyógyász)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .